Öljynvaihto. 30€ sis. alv24% 

Öljyt ja suodattimet erikseen. Käytämme aina valmistajan laatuluokitukset täyttäviä öljyjä sekä alkuperäis laatuisia suodattimia. Emme varastoi 200L yleis öljy tynnyriä vaan öljyt ovat aina juuri autosi moottorille tarkoitetut.

Tämä on sitä auton tärkeintä huoltoa ja siksi niin halpaa. 

Moottorityöt 60€/h sis. alv24%

Kansiremontit, laakeroinnit sekä täys kunnostukset. Tähän panostamme tulevaisuudessakin paljon. Sähköautot tulevat olemaan osa suomen autokantaa mutta se ei tarkoita että vanha tekninen osaaminen pitäisi unohtaa. Tulevaisuudessa tarkoitus myös hankkia koneet ja laitteet jolloin koneistus ja kokoonpano työt voidaan suorittaa saman katon alla.

Hitsaus työt 60€/h sis. alv24%

Tekikö ajan hammas reijän ? Meiltä löytyy paikka siihen. Oli sitten kyse pienestä paikkauksesta eli suuremmasta kynnyksen vaihdosta onnistuu se meillä. Ei ole ihan sama miten esimerkiksi kynnykset korjataan. Usein sieltä jää sisäpuolelta maalit sekä massat uupumaan, kantavat rakenteet korjaamatta ja lopputuloskin täytyy massalla peitellä. Meillä käydään asiakkaan kanssa tarkkaan läpi miten työ tulee suorittaa juuri hänen toiveiden mukaan oli kyse sitten halvasta pika paikasta eli perusteellisesta ruoste korjauksesta. 

Määräaikais huollot 60€/h sis. alv24%

Määräaikais huollot tehdään meillä aina valmistajan ohjeita noudattaen. Määräaikais huoltoa varten tulostamme valmistajan määrittämän listan tarkastus kohteista jotka käydään huolellisesti läpi. Huollon päätteeksi tulostamme asiakkaalle yksityiskohtaisen raportin auton kunnosta sekä kirjaamme asiaan kuuluvat huolto merkinnät huoltokirjaan. 1.3.24 Alkaen meillä myös sähköinen huoltokirja käytössä. Mikäli huollon yhteydessä löytyy huomautettavaa olemme aina yhteydessä ensisijaisesti asiakkaaseen ennen toimenpiteitä. Määräaikais huolloissa käytetään aina valmistajan laatuluokitukset täyttäviä öljyjä sekä alkuperäis laatuisia suodattimia. Näin varmistat että autosi toimii luotettavasti säällä kuin säällä.

Vikakoodien luku ja kuittaus 20€ sis. alv24%

Vikadiagnoosi 60€/h sis. alv24%

Sähkövika ? Kolinaa ? Narinaa ? Vikavalo ?

Ei hätää. Me löydämme syyn ja korjaamme sen. Nykypäivän autoissa sähköviat ovat varsin yleisiä ja usein pienikin sähkövika saattaa aiheuttaa suurempia vikoja ajan kanssa. Tästä syystä vika kannattaa tarkastuttaa mahdollisimman nopeasti siltä varalta ettei tule kallista laskua myöhemmin. Tällä hetkellä testerinä toimii ainoastaan launch ja delphi.

Lisävarusteiden asennukset 60€/h sis. alv24%

Tuliko pimeää ? Vaatiiko vaimo paljon kukkia ?

Ei hätää. Asennamme vetokoukun autoosi ja saat kärry kaupalla kantaa armaalle ruusuja ja facebook kirppiksen löytöjä. Talvi pakkasille lohkolämmittimet, yöksi lisävalot, viikonlopuksi poppivehkeet taikka firman pakuun työkalu hyllyt. Kuuntelemme toiveita ja toteutamme niitä.

Laina-auto veloituksetta käyttöön.

Eikö työ ajat osu korjaamon aukiolo aikoihin vai onko kuski aina kateissa ? Meillä tarjotaan helpotusta arkeen. Kaikkien huoltojen yhteyteen meillä on tarjolla laina-auto veloituksetta käyttöön. Näin hoidat vaikka kätevästi kauppareissun huollon aikana. 

Auton nouto palvelu.

Isompi remppa edessä eikä millään kerkeäisi toimittaa huoltoon ? Anna meidän palvella. Yli 5 tuntia kestäviin korjauksiin ja huoltoihin auton nouto ja palautus työpaikallesi tarjotaan huollon hintaan. Alle 5 tuntia kestäviin huoltoihin veloitus 60€ sisältäen nouto ja palautus työpaikalle 25km säteellä korjaamosta. Mitäs sitten jos auto ei ole ajokuntoinen ? Noudamme tarvittaessa myös trailerilla auton korjattavaksi 25km säteellä 100€ + ylimenevältä 2€/km

Auton kunto tarkastus 60€ sis. alv24%

Auton osto/myynti mielessä ? Teetä meillä puolueeton kunto kartoitus eikä tule yllätyksiä. Tarkastamme tunnissa auton alustan, jarrut, valot, vikakoodit, pakoputkiston, ruoste vauriot sekä öljyt ja nesteet. Tulostamme tarkastuksesta raportin ja annamme halutessasi ilmaisen korjaus arvion. Rehellisestä auto kaupasta jää parempi mieli molemmille osapuolille.

Ilmastoinnin huolto R134a ainetta sisältäviin järjestelmiin 59€ + lisätty kylmäaine 10€/100g.

Tiesitkö että järjestelmästä katoaa 10% kylmäainetta vuodessa ? Tämä tarkoittaa sitä että ilmastoinnin teho hiipuu ajan myötä kunnes lopulta räppänästä tulee vain lämmin nuolaisu kasvoille. Meiltä nyt auto viileäksi niin pysyy takapenkkiläiset tyytyväisenä.

Tuote Hinta
Vikakoodien luku ja kuittaus 20€
Tuntiveloitus 60€/h
Renkaiden kausivaihto 30€
Öljyn vaihto (ei sis. öljyä tai suodatinta) 30€
Traileri kuljetus korjaamolle Minimi veloitus 100€
Akun vaihto 30€
Jarrunesteiden vaihto sisältäen jarrunesteet 60€
Vian etsintä 60€/h
Ilmastoinnin huolto R134a 59€ + lisätty kylmäaine 10€/100g